There was an error in this gadget

Monday, April 25, 2011

Zaman Remajaku Bersama Hajime Kindaichi


Ni cerita zaman sekolah dulu2 la kan…..
cik bunga mmg suka baca komik la time jadi student skolah dulu…..
Ha..ni nak crita masa dah habis exam PMR la ni….
dulu kan lepas exam PMR  sesi persekolahan still ada lagi…
tak silap cik bunga la kan…dlm sebulan la gak kot…..
al kisahnya, time lepas hbs exam..dah tak tau nak wat per…
dtg sekolah mmg dtg la…
cik bunga kan dak baik…tak suka ponteng2 ni..hehheeh…
tp time tu mmg bosan giler…..tak tau nak wat per….so drp tak wat per…cik bunga adakan la hobi membaca komik….time tu komik2 tu bukan cik bunga beli…tp pinjam2 kat member la…..ni la komik feveret cik bunga time sekolah dulu……

Penyiasat Remaja Hajime Kindaichi….



Ni yang cik bunga beli sendiri…tengokla dah koyak lak kulitnya…biasa la…duk ulang baca jer….  Hancur jadinya…….

Ada sape2 yang berkongsi hobi sama macam cik bunga ker?...leh la kita wat gang pengemar komik penyiasatan….heheheh…..:-)….

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...