There was an error in this gadget

Wednesday, April 20, 2011

Jalan-jalan cari pasal hari lagi ^_^..

 air laut tengah surut.....@pulau besar

 time ni air laut dah pasang.....ada rasa kegembiraan sikit sebab dah boleh naik ke darat....berjanggut nak tggu air pasang balik.....1 hari duk menunggu air pasang...sgt seksa rasanya...


 wajah2 gembira sebab dah boleh balik ke darat....^_6...

 sebelum balik ke darat...jalan2 pusing pulau jap...tetiba abg bot bgtau bangunan ni adalah homestay yg terbengkalai....view yg sgt cantik...tp terbengkalaia lak....."menjadi tandatanya ni"....


tetiba aku ternampak figure yg pelik kat bukit ni...u oz perasan tak?....

 makan kat area dataran pahlawan...makan nasi lemak je pun...makan je kejenyer...huhuh

 hari ke-3 : g melawat tempat2 meraik area ayer keroh sampai la bandar dihilir..... time ni snap photo kat TAMAN MINI MALAYSIA...cun gak kan?...^_^..

 kincir air yang tak berpusing lak.....posing jap kat cni coz nak rehat2 kan kaki yg dah letih bejalan..


muzium kapal....

DATARAN PAHLAWAN....nice landscape...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...