There was an error in this gadget

Wednesday, September 28, 2011

Edisi Muntah Hijau bila baca entri aku ni.....

awak ,
bila jadi macam ini,
kadang-kadang saya terfikir,
untuk apa kita merancang ke alam perkahwinan,
jika kita tidak mampu mengatasi alam percintaan.

awak ,

mungkin awak juga terasa hati dengan sikap saya,
kadang-kadang saya terlalu mesra,
kadang-kadang saya asyik marah-marah je,
saya tahu masing-masing ada ego.

awak ,

kalau boleh saya dah malas nak bercinta ke apa,
saya nak terus kahwin je,
nak bercinta biar lepas kahwin,
macam mudah je kan tapi saya tahu kedudukan awak.

awak,
maafkan saya kalau saya terlalu manja,
maafkan saya kalau saya dah buat awak terasa,
bukan niat saya lakukan semua tu,
saya sangat sayangkan awak.


walaupun gedik....tapi penuh bermakna.....banyak mana muntah korang tu?....bagi kat badang...mesti dia suke nyer...:-)....

 Cik Bunga dah tumbuh jerawat sebijik.....adeh~~~~


Monday, September 26, 2011

layan cartoon...bg muka ni ada senyum sikit


comelnya donald duck ni..........kikiki.......:-p

Cik Bunga


Friday, September 23, 2011

Malaysia Pun ada tempat yang ada Ikan Lumba-Lumba ek?..

Hoh!!!!!! jangan tekejut lak....ini serius...mmg Malaysia ada tempat  yg ada ikan lumba-lumba.......Tempat tu terletak kat Daerah Matang,Perak ....iaitu di Pulau Kelumpang.....
Menurut penduduk tempatan, Ikan lumba-lumba terbabit biasanya dikesan pada waktu tgh hari  dan aktivitinya  lebih aktif ketika air laut pasang. http://bungangkasaraya.blogspot.com/
Hakikatnya, kedudukan perkampungan nelayan cina Kuala Tangga itu sendiri terletak jauh di pedalaman.
Menariknya, terdapat chalet terapung ditengah2 muara dan boleh menampung seramai 20 org penumpang dlm satu2 masa. http://bungangkasaraya.blogspot.com/
Apa yg lebih mengujakan, ikan lumba2 yg terdpt d situ seolah-olah tidak takut sebaliknya seperti mengalu-alukan kehadiran kehadiran pengunjung. 
Seandainya ada yg berminat untuk melihat ikan lumba-lumba ini, sila la hubungi Chalet Terapung  Kuala Sepetang di talian 05-8479829

Cik Bunga 

Thursday, September 22, 2011

Comel sangat-sangat:-)




i would like to say this video is so cute...... enjoy to listen this song banyak2 kali.....:-)..

affanaizat says :
Hello guys. This is my first attempt of doing collaboration cover with my adik. Female vocal/Drum/Guitar all recorded via Garageband for ipad except my vocal. I change the lyric a bit for duet version. Hope you like this version. ^_^

*p/s : cubaan menggedik yang tidak menjadi =.=" and girl seorang pemalu yang macam terpaksa. hahaha xD

Pape pun cover ni mmg comel....I LIKE  





@)--- bung@ngkasa_sukeyangsimple

Wednesday, September 21, 2011

Kumpulan C, Kelayakan Olimpik 2012 Zon Asia

www.bungangkasaraya.blogspot.com
keputusan perlawanan pembukaan kumpulan C antara skuad harimau malaya dan negara matahari terbit disudahi dengan 2 gol (Jepun)   berbalas 0 (Malaysia).

keputusan penuh
Jepun [ 2 ] vs Malaysia [ 0 ]

Bakal Dijadikan Muzium Banjar





Daerah Kerian merupakan daerah penempatan suku banjar terbesar di Malaysia. Majoriti penduduk di daerah ini menggunakan bahasa banjar dalam pertuturan seharian. Aktiviti pertanian merupakan faktor pendapatan utama bagi penduduk di daerah ini terutama sekali aktiviti penanaman padi. 

ITU AJE


Menang lagi duit di SURIA FM... Tahniah kepada INTAN yg telah berjaya menjawab "itu aje" dgn betul pagi ni (21/9/2011).. lepas ni boleh la buat open house kan?..:-).... seronoknye dpt duit byk gitu...... Esok akan bermula "ITU AJE" dgn lagu yg baru........:-)..

bung@ngkasa_Tumpang Gembira
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...