There was an error in this gadget

Thursday, April 14, 2011

cute je dia ni^_^...

malam tadi dengar suria cinta...ada artis jemputan.....cute gak la artis ni.....cer teka sape dia...hehheheheh..... cer citer...cer citer......huhuhu.......
mlm tadi kak lin yg comel tu....ditemani jejaka idaman malaya yang cute miut la jugak...huhuhu..... happening je artis tu.....tp dalam2 happening2 pun dia ni banyak simpan rahsia.....tu yg tak best tu.......huhuhu...artis tu kan......kan...kan........artis tu.....Dulu dia anggota kump BOY 'R' US.....kenal tak sape dia?.....huhuhu....erm....betul tu...dia adalah...erry putra..... dlm diam....rupanya dia ni artis yg berkebolehan dlm serba serbi gak yer......pandai berlakon....pandai nyanyi.....pandai wat lirik lagu lak tu.......semua lagu dia...dia yg karang sendiri lirik nya......tap tu la...erry ni byk berahsia la....erm.....sampai ada skali tu tersasul lak sebut stesyen radio suria....dia p sebut hot fm la....lucu betul la erry ni...punya nebes nak jwb killer quetion dr dj lin...sampai tersasul sebut nama stesyen radio...huuuuhhuu.... tapi ape2 pn...dia mmg col la....i like..... paling penting untuk diketahui umum....erry ni masih single mingle lagi tau.....dia dh byk kali patah hati....sebab tu lagu2 dia pun lagu2 sedih jer...cian dia kan....malam tadi dia nebes bukan ape....sebab dia kata ada sorg artis tu...may be ex dia la kot...tgh dgr suria cinta jgk...sbb tu la dia nebes n byk sgt berahsia.....takut2 terslh ckp la tu kot..heheheeh.....cool je erry ni....... erry ada bgtau jugak....kalau dia nk pilih calon isteri...dia nak cari org biasa jer......tak nak dari kalangan artis la...huhuh..so,sape2 yg bergelar org biasa...boleh la cube usya2 erry ni kan^_6....dia ni suka pempuan manje....huhuh..bunyi mcm geli jer..tapi layaann je la...hhuhuuhuh......

sebelum cik bunga nak akhiri tinta tulisan pasal boy cute ni....cik bunga nak wish gudluck kat erry putra....semoga dia akan jumpa gadis pilihan hati yang tak menyakitkan hati dia lagi......erry mmg best la:-)....

kat bawah ni...cik bunga nak attach lagu yg erry nyanyi yang ada kena mengena dgn kisah cinta dia dalu2 kala.....layaannn....:-)...erry terbaek....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...