There was an error in this gadget

Tuesday, May 3, 2011

suka tengok teksi tunai


banyaknye duit boleh dapat...soalan plak mcm easy2 jer:-)....nak katakan...mmg berbaloi2 la naik teksi tunai ni...tp tu la...mlm tadi ada la sakit mata sikit tengok penumpang 2 org tu yang ala2 gedix ya a au la.... one of them tu dah married la kot...coz time nak answered a question tu she called her husband... tapi mcm kesian kat dia coz her hubby like do no how to didik her wife to be a good person.....dari segi drees pun cik bunga rasa dah sakit mata nengoknyer...tetibe lak cik bunga ter saw her tounge....ade besi la plak....weekss.... maksud cik bunga....ada tindik la kat lidah dia........both of them are preety gurl...(harap maaf kerana menulis tentang ini di blog cik bunga)....

tetibe nak tanya soalan ni plak....tak de ke program teksi tunai kat ipoh ni?...kalau ada..nak jugak join......hehheheeh:-)..




Bunga@ngkasa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...