There was an error in this gadget

Friday, May 27, 2011

Penat Menunggu Jer......



punya la tertunggu2 ending untuk mantera anjasmoro.... last2...macam tu jer...tak de pape pun.... Sabrina di bawak lari ke alam lain.... Zahid plak tak tau ape cerita.... Family diorg lak tak jumpa mereka berdua....kes kematian rukiah pun tak tahu ape sebabnya...sape yg tarik rukiah tu...aku pun blur..... tak ada langsung moral of the story dalam drama ni...ingatkan kot2 la sabrina tu bertaubat ker...zahid tu kembali pulih ker...ok la gak kan...tapi tak da langsung hepy ending dalam drama ni..... bosan jer.....

luahan hati seorang penonton mantera anjasmoro

bung@angkasa

4 comments:

abglan said...

He he.. kalau nak tengok filem melayu memang kena prepare mental sikit.. he he he..

bunga angkasa said...

tak dpt menghadapinya...tekanan pada masa itu..sabo je ler...

bunga angkasa said...

tak dpt menghadapinya...tekanan pada masa itu..sabo je ler...

bunga angkasa said...

tak dpt menghadapinya...tekanan pada masa itu..sabo je ler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...